pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam'da Öğrencilere Kırtasiye Desteği

20.09.2017 - 22:03, Güncelleme: 20.09.2017 - 22:03
 

Kızılcahamam'da Öğrencilere Kırtasiye Desteği

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulunuldu.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney,...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulunuldu.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kazım Karabekir, Belediye Meclis Üyesi Kemal Öztürk Çağatay ve Cumhuriyet, Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen ise Perihan Erdoğan ile Akdoğan ilkokullarında öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı.Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin de eğitimci olduğunu hatırlatarak, eğitime desteklerinin süreceğini söyledi ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulunuldu.Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney,...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi tarafından ilkokul öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kazım Karabekir, Belediye Meclis Üyesi Kemal Öztürk Çağatay ve Cumhuriyet, Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen ise Perihan Erdoğan ile Akdoğan ilkokullarında öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin de eğitimci olduğunu hatırlatarak, eğitime desteklerinin süreceğini söyledi ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.