pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam'da Huzur Operasyonu

24.05.2018 - 10:13, Güncelleme: 24.05.2018 - 10:13
 

Kızılcahamam'da Huzur Operasyonu

ANKARA (AA) - Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, oyun salonları ve eğlence yerlerini denetledi.İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçe genelinde...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, oyun salonları ve eğlence yerlerini denetledi.İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçe genelinde uyuşturucu, kumar gibi yasa dışı olayları engellemek için Huzur Operasyonu gerçekleştirildi.Ekipler, kahvehane, oyun salonu, internet kafe gibi yerleri denetledi. 30 polisin katıldığı operasyonda yüzlerce kişinin GBT'si sorgulanıp üst araması yapıldı. Aramalarda kumar oynamakta kullanılan 3 cihaz ile kumar oynamada kullanıldığı değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, oyun salonları ve eğlence yerlerini denetledi.İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçe genelinde...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, oyun salonları ve eğlence yerlerini denetledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçe genelinde uyuşturucu, kumar gibi yasa dışı olayları engellemek için Huzur Operasyonu gerçekleştirildi.

Ekipler, kahvehane, oyun salonu, internet kafe gibi yerleri denetledi. 30 polisin katıldığı operasyonda yüzlerce kişinin GBT'si sorgulanıp üst araması yapıldı.

Aramalarda kumar oynamakta kullanılan 3 cihaz ile kumar oynamada kullanıldığı değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.