pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam'da Hırsızlık

06.03.2018 - 13:13, Güncelleme: 06.03.2018 - 13:13
 

Kızılcahamam'da Hırsızlık

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde bir otelden hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, bir otelden hırsızlık yapıldığı...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde bir otelden hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, bir otelden hırsızlık yapıldığı ihbarı alan Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren E.K'yı kısa sürede yakaladı.E.K'nın ifadesinden yola çıkarak operasyonu genişleten polis ekipleri, kendisine yardım eden H.T. ve S.B'yi de gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.Zanlıların çaldıkları malzemeleri hurdacıya sattıkları öğrenildi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde bir otelden hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, bir otelden hırsızlık yapıldığı...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde bir otelden hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, bir otelden hırsızlık yapıldığı ihbarı alan Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren E.K'yı kısa sürede yakaladı.

E.K'nın ifadesinden yola çıkarak operasyonu genişleten polis ekipleri, kendisine yardım eden H.T. ve S.B'yi de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı.

Zanlıların çaldıkları malzemeleri hurdacıya sattıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.