pendik escort bayan
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam'da Ev Yangını

25.04.2018 - 10:53, Güncelleme: 25.04.2018 - 10:53
 

Kızılcahamam'da Ev Yangını

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çıkan yangında, iki katlı bir ev kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Yenice Mahallesi Kazım...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çıkan yangında, iki katlı bir ev kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Yenice Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde Yusuf Aydın'a ait depo olarak kullanılan iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, söndürüldü.Olayda, ev kullanılamaz hale geldi.Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çıkan yangında, iki katlı bir ev kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Yenice Mahallesi Kazım...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çıkan yangında, iki katlı bir ev kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Yenice Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde Yusuf Aydın'a ait depo olarak kullanılan iki katlı ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, söndürüldü.

Olayda, ev kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.