pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam'da Devlet Hastanesine Yoğun Bakım Ünitesi

26.09.2018 - 16:38, Güncelleme: 26.09.2018 - 16:38
 

Kızılcahamam'da Devlet Hastanesine Yoğun Bakım Ünitesi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan 1. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi hizmete girdi.Yaklaşık 100 metrekare kullanım alanına...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan 1. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi hizmete girdi.Yaklaşık 100 metrekare kullanım alanına sahip 6 yataklı cerrahi müdahalelere imkan sunacak ameliyathanede son teknoloji cihazlar bulunuyor. Başhekim Meftun Karataş, yaptığı açıklamada, ilçeye sevk edilen hastalara vakit kaybetmeden bu ünite ile daha kolay hizmet sunulacağını belirtti. Bu ünitedeki yatak sayısının arttırılması için çalışacaklarını aktaran Karataş, 2. basamak yoğun bakım ünitesine geçişin sağlanabileceğini dile getirdi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan 1. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi hizmete girdi.Yaklaşık 100 metrekare kullanım alanına...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan 1. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi hizmete girdi.

Yaklaşık 100 metrekare kullanım alanına sahip 6 yataklı cerrahi müdahalelere imkan sunacak ameliyathanede son teknoloji cihazlar bulunuyor.

Başhekim Meftun Karataş, yaptığı açıklamada, ilçeye sevk edilen hastalara vakit kaybetmeden bu ünite ile daha kolay hizmet sunulacağını belirtti.

Bu ünitedeki yatak sayısının arttırılması için çalışacaklarını aktaran Karataş, 2. basamak yoğun bakım ünitesine geçişin sağlanabileceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.