pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam Sokaklarında Atlı Polisler Görev Yapacak

27.06.2019 - 13:53, Güncelleme: 27.06.2019 - 13:53
 

Kızılcahamam Sokaklarında Atlı Polisler Görev Yapacak

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, her hafta atlı polislerin ilçeye gelerek, cadde ve sokaklarda yapacakları geziyle ilçe turizmine...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, her hafta atlı polislerin ilçeye gelerek, cadde ve sokaklarda yapacakları geziyle ilçe turizmine renk katacağını belirtti.Başkan Acar, yaptığı açıklamada, her hafta atlı polislerin ilçede görev yapacağını aktardı. Bugün ilçeye gelen atlı polis ekiplerini, Kızılcahamam Kaymakam vekili Çamlıdere Kaymakamı Mutlu Köksal, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey ile karşıladıklarını dile getiren Acar, Türkiye'nin turizmiyle adı ön plana çıkan ilçeye, belediye olarak turizmde bir ivme kazandırmanın çabasında olduklarını belirtti. Acar, hafta da bir gün ilçeye gelecek olan atlı polislerin çarşı ve sokaklarda gezeceklerini, atların yerli ve yabancı turistlerin oldukça ilgisini çekeceğini belirterek, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, her hafta atlı polislerin ilçeye gelerek, cadde ve sokaklarda yapacakları geziyle ilçe turizmine...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, her hafta atlı polislerin ilçeye gelerek, cadde ve sokaklarda yapacakları geziyle ilçe turizmine renk katacağını belirtti.

Başkan Acar, yaptığı açıklamada, her hafta atlı polislerin ilçede görev yapacağını aktardı.

Bugün ilçeye gelen atlı polis ekiplerini, Kızılcahamam Kaymakam vekili Çamlıdere Kaymakamı Mutlu Köksal, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey ile karşıladıklarını dile getiren Acar, Türkiye'nin turizmiyle adı ön plana çıkan ilçeye, belediye olarak turizmde bir ivme kazandırmanın çabasında olduklarını belirtti.

Acar, hafta da bir gün ilçeye gelecek olan atlı polislerin çarşı ve sokaklarda gezeceklerini, atların yerli ve yabancı turistlerin oldukça ilgisini çekeceğini belirterek, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.