pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam Belediyesinin "Whatsapp Destek Hattı" Hizmete Girdi

21.06.2019 - 09:53, Güncelleme: 21.06.2019 - 09:53
 

Kızılcahamam Belediyesinin "Whatsapp Destek Hattı" Hizmete Girdi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesince oluşturulan "WhatsApp Destek Hattı" hizmet vermeye başladı.Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesince oluşturulan "WhatsApp Destek Hattı" hizmet vermeye başladı.Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın talimatları ile Kızılcahamam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünce vatandaşlardan gelen şikayet, istek ve taleplere daha hızlı hizmet verilmesi amacıyla "WhatsApp Destek Hattı" kuruldu.Vatandaşların sorunlarına daha çabuk çözüm bulunması amacıyla kurulan "0530 794 5959" numaralı hat hizmete girdi.Tek merkezden yönetilecek hat sayesinde vatandaşlardan gelen şikayetler ilgili birimlere sevk edilip sorunlara kısa sürede çözüm bulunması amaçlanıyor.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesince oluşturulan "WhatsApp Destek Hattı" hizmet vermeye başladı.Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesince oluşturulan "WhatsApp Destek Hattı" hizmet vermeye başladı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın talimatları ile Kızılcahamam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünce vatandaşlardan gelen şikayet, istek ve taleplere daha hızlı hizmet verilmesi amacıyla "WhatsApp Destek Hattı" kuruldu.

Vatandaşların sorunlarına daha çabuk çözüm bulunması amacıyla kurulan "0530 794 5959" numaralı hat hizmete girdi.

Tek merkezden yönetilecek hat sayesinde vatandaşlardan gelen şikayetler ilgili birimlere sevk edilip sorunlara kısa sürede çözüm bulunması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.