pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımının Kampı Sona Erdi

24.06.2019 - 15:03, Güncelleme: 24.06.2019 - 15:03
 

Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımının Kampı Sona Erdi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımının kampı sona erdi.Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı ve U-15 Milli Takım Teknik Direktörü...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımının kampı sona erdi.Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı ve U-15 Milli Takım Teknik Direktörü Halil Yılmaz, Kızılcahamam'ın güreşin merkezi olduğunu söyledi.27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya'da yapılacak olan U-15 Avrupa Şampiyonası için Kızılcahamam Ayşe Bezci Turizm Uygulama Oteli’nde kamp yaptıklarını dile getiren Yılmaz, "Kamp çok verimli geçtiği. Milli takımımızın Polonya’da bireysel ve takım halinde başarılı olacağına inanıyorum." dedi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımının kampı sona erdi.Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı ve U-15 Milli Takım Teknik Direktörü...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımının kampı sona erdi.

Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı ve U-15 Milli Takım Teknik Direktörü Halil Yılmaz, Kızılcahamam'ın güreşin merkezi olduğunu söyledi.

27-30 Haziran tarihleri arasında Polonya'da yapılacak olan U-15 Avrupa Şampiyonası için Kızılcahamam Ayşe Bezci Turizm Uygulama Oteli’nde kamp yaptıklarını dile getiren Yılmaz, "Kamp çok verimli geçtiği. Milli takımımızın Polonya’da bireysel ve takım halinde başarılı olacağına inanıyorum." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.