pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'dan Mahalle Ziyareti

04.07.2019 - 15:43, Güncelleme: 04.07.2019 - 15:43
 

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar'dan Mahalle Ziyareti

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Akçay Mahallesi'ni ziyaret etti. Altun Sokak'taki incelemelerde mahalleli kadınlarla sohbet eden...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Akçay Mahallesi'ni ziyaret etti. Altun Sokak'taki incelemelerde mahalleli kadınlarla sohbet eden Acar, kadınların sokakları ile ilgili istek ve dileklerini dinledi.Vatandaşlarla iç içe bir belediyecilik hizmeti yürütmenin temel bir prensibi olduğu belirten Acar, her zaman vatandaşlarla bir ve beraber olarak sorunları giderme hedefi ile hareket ettiğini ifade etti.Acar, vatandaşların düşüncelerini de alarak hizmet yürütüldüğünde daha başarılı çalışmaların ortaya çıktığını vurgulayarak, şunları kaydetti:"Bizler vatandaşlarımızın isteklerine gayret gösteriyoruz. Belediye Başkanlığının artık makama bağlı kalınarak yapılamayacağı düşüncesi ile hareket ediyoruz. Artık caddede, sokakta, park alanında, cenazede, düğünde her daim vatandaşlarımızla birlikteyiz. Vatandaşımızın ayağına kadar gideceğiz. Onlarla yapılan istişarelerin hizmet standardının artırılmasında ana etken olduğu düşüncesindeyiz."
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Akçay Mahallesi'ni ziyaret etti. Altun Sokak'taki incelemelerde mahalleli kadınlarla sohbet eden...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Akçay Mahallesi'ni ziyaret etti.

Altun Sokak'taki incelemelerde mahalleli kadınlarla sohbet eden Acar, kadınların sokakları ile ilgili istek ve dileklerini dinledi.

Vatandaşlarla iç içe bir belediyecilik hizmeti yürütmenin temel bir prensibi olduğu belirten Acar, her zaman vatandaşlarla bir ve beraber olarak sorunları giderme hedefi ile hareket ettiğini ifade etti.

Acar, vatandaşların düşüncelerini de alarak hizmet yürütüldüğünde daha başarılı çalışmaların ortaya çıktığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bizler vatandaşlarımızın isteklerine gayret gösteriyoruz. Belediye Başkanlığının artık makama bağlı kalınarak yapılamayacağı düşüncesi ile hareket ediyoruz. Artık caddede, sokakta, park alanında, cenazede, düğünde her daim vatandaşlarımızla birlikteyiz. Vatandaşımızın ayağına kadar gideceğiz. Onlarla yapılan istişarelerin hizmet standardının artırılmasında ana etken olduğu düşüncesindeyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.