pendik escort bayan
ak

Kızılay'dan Şarkışla'da Kan Bağışı Kampanyası

24.11.2016 - 11:23, Güncelleme: 24.11.2016 - 11:23
 

Kızılay'dan Şarkışla'da Kan Bağışı Kampanyası

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Kan Merkezi, Şarkışla PTT Şubesi önünde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Kan Merkezi, Şarkışla PTT Şubesi önünde kurduğu stantla kan bağışı kampanyası başlattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği standı, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da ziyaret etti. Oğuz, yaptığı açıklamada, kan bağışı konusunda öncü ilçe olmak istediklerini belirterek, sağlıklı olan herkesi kan vermeye davet etti. Kan vermenin hayat kurtardığını ifade eden Oğuz, "Kan vermenin insan sağlığı açısından da son derece etkili olduğu biliniyor. Kan bağış kampanyalarını çok önemsiyorum ve bu konuda Şarkışla Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi. Kızılay Kan Merkezinde görevli doktor Gökhan Baş da ilçede 2 gün süresince kampanyanın devam edeceğini belirterek, kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay Kan Merkezi, Şarkışla PTT Şubesi önünde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kızılay Kan Merkezi, Şarkışla PTT Şubesi önünde kurduğu stantla kan bağışı kampanyası başlattı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği standı, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da ziyaret etti.

Oğuz, yaptığı açıklamada, kan bağışı konusunda öncü ilçe olmak istediklerini belirterek, sağlıklı olan herkesi kan vermeye davet etti.

Kan vermenin hayat kurtardığını ifade eden Oğuz, "Kan vermenin insan sağlığı açısından da son derece etkili olduğu biliniyor. Kan bağış kampanyalarını çok önemsiyorum ve bu konuda Şarkışla Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Kızılay Kan Merkezinde görevli doktor Gökhan Baş da ilçede 2 gün süresince kampanyanın devam edeceğini belirterek, kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.