pendik escort bayan
ak

"Kıyısını Arayan Deniz" Kitabı Tanıtıldı

Siyaset 27.11.2018 - 19:33, Güncelleme: 27.11.2018 - 19:33
 

"Kıyısını Arayan Deniz" Kitabı Tanıtıldı

Edebiyat öğretmeni Filiz Erdoğan'ın şiir kitabının tanıtımı ile ressam Özlem Kireçoğlu Yavuz'un resim sergisinin açılışı yapıldı

ANKARA (AA) - Edebiyat öğretmeni Filiz Erdoğan'ın şiir kitabının tanıtımı ile ressam Özlem Kireçoğlu Yavuz'un resim sergisinin açılışı yapıldı.Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde "Kıyısını Arayan Deniz" isimli şiir kitabının tanıtımı gerçekleştirildi. Daha sonra sergi salonunda yer alan "Başımızın Üstünde Yeri Var" resim sergisi açıldı.Şiir kitabının yazarı Filiz Erdoğan, kitabın özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'ne ithafen yazıldığını söyledi.Serginin açılışına CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Edebiyat öğretmeni Filiz Erdoğan'ın şiir kitabının tanıtımı ile ressam Özlem Kireçoğlu Yavuz'un resim sergisinin açılışı yapıldı

ANKARA (AA) - Edebiyat öğretmeni Filiz Erdoğan'ın şiir kitabının tanıtımı ile ressam Özlem Kireçoğlu Yavuz'un resim sergisinin açılışı yapıldı.

Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde "Kıyısını Arayan Deniz" isimli şiir kitabının tanıtımı gerçekleştirildi. Daha sonra sergi salonunda yer alan "Başımızın Üstünde Yeri Var" resim sergisi açıldı.

Şiir kitabının yazarı Filiz Erdoğan, kitabın özellikle 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'ne ithafen yazıldığını söyledi.

Serginin açılışına CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.