pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kitapseverler Ankara Üniversitesi Kitap Fuarı'nda Buluştu

20.03.2017 - 11:28, Güncelleme: 20.03.2017 - 11:28
 

Kitapseverler Ankara Üniversitesi Kitap Fuarı'nda Buluştu

Türk ve dünya edebiyatının seçkin örneklerinin yer aldığı fuarda, birçok yazar imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluştu

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesince ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı, Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, fuarda Türk ve dünya edebiyatının seçkin örnekleriyle tanışan çocuklar, imza günlerinde yazarları yakından tanıma fırsatı buldu.Bu yıl ilk kez düzenlenen Ankara Üniversitesi Kitap Fuarı, birbirinden renkli görüntüler eşliğinde her yaştan kitapseverlere kapılarını açtı. Beş gün boyunca Türk ve dünya edebiyatının seçkin örneklerinin yanı sıra, çocuk ve gençlik edebiyatı yapıtlarıyla birlikte eğitim ve gelişim kitaplarının yer aldığı fuarda, birçok yazar da imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluştu.Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş, Türkiye'nin ilk kitap bankasının üç yıl önce Ankara Üniversitesinde açıldığını, kitaplar ile buluşmanın eğitim ve kişisel gelişimin sağlanmasında önemli bir rol aldığını ifade etti. Erkan İbiş, "Sosyal, kültürel, sanatsal çalışmalara daima destek veriyoruz. Organizasyonlar düzenliyoruz ve öğrencilerin bunlara katılmalarını istiyoruz. Kitap fuarımızda da amacımız kitapları sevdirmek, kitap okunurluğunu artırmak." değerlendirmesinde bulundu.
Türk ve dünya edebiyatının seçkin örneklerinin yer aldığı fuarda, birçok yazar imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluştu

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesince ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı, Ankara Üniversitesi Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, fuarda Türk ve dünya edebiyatının seçkin örnekleriyle tanışan çocuklar, imza günlerinde yazarları yakından tanıma fırsatı buldu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Ankara Üniversitesi Kitap Fuarı, birbirinden renkli görüntüler eşliğinde her yaştan kitapseverlere kapılarını açtı.

Beş gün boyunca Türk ve dünya edebiyatının seçkin örneklerinin yanı sıra, çocuk ve gençlik edebiyatı yapıtlarıyla birlikte eğitim ve gelişim kitaplarının yer aldığı fuarda, birçok yazar da imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluştu.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş, Türkiye'nin ilk kitap bankasının üç yıl önce Ankara Üniversitesinde açıldığını, kitaplar ile buluşmanın eğitim ve kişisel gelişimin sağlanmasında önemli bir rol aldığını ifade etti.

Erkan İbiş, "Sosyal, kültürel, sanatsal çalışmalara daima destek veriyoruz. Organizasyonlar düzenliyoruz ve öğrencilerin bunlara katılmalarını istiyoruz. Kitap fuarımızda da amacımız kitapları sevdirmek, kitap okunurluğunu artırmak." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.