pendik escort bayan
ak

Kitap Okuma Kulübü'nden Vali Gül'e Ziyaret

01.12.2017 - 16:38, Güncelleme: 01.12.2017 - 16:38
 

Kitap Okuma Kulübü'nden Vali Gül'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Gençlik Merkezi Kitap Okuma Kulübü, Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Gül,...

SİVAS (AA) - Gençlik Merkezi Kitap Okuma Kulübü, Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Gül, kulüp öğrencilerine kitap okumaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Kitap okumanın faydalarına değinen Gül, "Mümkünse sizi etkileyen bir ana fikir varsa onu not almakta fayda var. Böylece yeteneğiniz gelişmiş olur. Kitap okumak kadar yazma yeteneğimizin de gelişmesi önemli. Bu yaşta okuduklarınız, ömrünüzün sonuna kadar sizinle olacak." ifadesini kullandı.Gençlik Merkezi Müdürü Selahattin Aslan ise sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlediklerini aktararak, şunları kaydetti: "Amacımız gençlere rehberlik etmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmektir. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı’nın çeşitli etkinleri oluyor, bunlardan bir tanesi de kitap okuma halkaları. Amacımız 14-29 yaş arası gençlerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmaktır. Türkiye genelinde kitap okuma halkaları oluşturuldu ve şu ana kadar 22 bin gencimize ulaşıldı. Ortaokul, lise ve üniversite olmak üzere bakanlığımızın belirlediği kitapları gençlere ücretsiz veriyoruz." Ziyaretin sonunda Vali Gül, öğrencilere kitap hediye etti.
SİVAS (AA) - Gençlik Merkezi Kitap Okuma Kulübü, Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Gül,...

SİVAS (AA) - Gençlik Merkezi Kitap Okuma Kulübü, Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Gül, kulüp öğrencilerine kitap okumaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kitap okumanın faydalarına değinen Gül, "Mümkünse sizi etkileyen bir ana fikir varsa onu not almakta fayda var. Böylece yeteneğiniz gelişmiş olur. Kitap okumak kadar yazma yeteneğimizin de gelişmesi önemli. Bu yaşta okuduklarınız, ömrünüzün sonuna kadar sizinle olacak." ifadesini kullandı.

Gençlik Merkezi Müdürü Selahattin Aslan ise sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlediklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Amacımız gençlere rehberlik etmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik yetiştirmektir. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı’nın çeşitli etkinleri oluyor, bunlardan bir tanesi de kitap okuma halkaları. Amacımız 14-29 yaş arası gençlerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmaktır. Türkiye genelinde kitap okuma halkaları oluşturuldu ve şu ana kadar 22 bin gencimize ulaşıldı. Ortaokul, lise ve üniversite olmak üzere bakanlığımızın belirlediği kitapları gençlere ücretsiz veriyoruz."

Ziyaretin sonunda Vali Gül, öğrencilere kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.