pendik escort bayan
ak

Kitap Kurtları Ankara'yı Gezdi

07.05.2018 - 13:48, Güncelleme: 07.05.2018 - 13:48
 

Kitap Kurtları Ankara'yı Gezdi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Azapbaşılı Köyü Şehit Hasan Basri Kayaaltı Ortaokulu'nda en çok kitap okuyan 40 öğrenci Ankara gezisiyle ödüllendirildi. Okul...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Azapbaşılı Köyü Şehit Hasan Basri Kayaaltı Ortaokulu'nda en çok kitap okuyan 40 öğrenci Ankara gezisiyle ödüllendirildi. Okul müdürü Emrah Açıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkaya Kaymakamlığı'nın desteğiyle okul olarak "Kitap Kurtları Okuyor" projesi hazırlayarak öğrencilere kitap dağıttıklarını söyledi. En çok kitap okuyan öğrencileri Ankara gezisiyle ödüllendirdiklerini ifade eden Açıkgöz, "Öğrencilerimiz Anıtkabir'i, TBMM binasını, Hacı Bayram Veli Camisi, Deniz Dünyası Akvaryumu ve Mehmet Akif Ersoy'un evini ziyaret etti." dedi. Açıkgöz, gezinin tüm yol giderlerinin okuldaki simit satışlarından elde edilen gelirler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okulda yapılan kermesten sağlandığını belirterek, şunları söyledi:"Hazırlanan proje ile öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmak istedik. Bunun dışında en fazla kitap okuyan öğrencilerimizi de ödüllendirdik. Öğrencilerimiz Ankara'yı gezdiler ve çok mutlu oldular. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek."
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Azapbaşılı Köyü Şehit Hasan Basri Kayaaltı Ortaokulu'nda en çok kitap okuyan 40 öğrenci Ankara gezisiyle ödüllendirildi. Okul...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Azapbaşılı Köyü Şehit Hasan Basri Kayaaltı Ortaokulu'nda en çok kitap okuyan 40 öğrenci Ankara gezisiyle ödüllendirildi.

Okul müdürü Emrah Açıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkaya Kaymakamlığı'nın desteğiyle okul olarak "Kitap Kurtları Okuyor" projesi hazırlayarak öğrencilere kitap dağıttıklarını söyledi.

En çok kitap okuyan öğrencileri Ankara gezisiyle ödüllendirdiklerini ifade eden Açıkgöz, "Öğrencilerimiz Anıtkabir'i, TBMM binasını, Hacı Bayram Veli Camisi, Deniz Dünyası Akvaryumu ve Mehmet Akif Ersoy'un evini ziyaret etti." dedi.

Açıkgöz, gezinin tüm yol giderlerinin okuldaki simit satışlarından elde edilen gelirler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda okulda yapılan kermesten sağlandığını belirterek, şunları söyledi:

"Hazırlanan proje ile öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını kazandırmak istedik. Bunun dışında en fazla kitap okuyan öğrencilerimizi de ödüllendirdik. Öğrencilerimiz Ankara'yı gezdiler ve çok mutlu oldular. Bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.