pendik escort bayan
ak

"Kısırlıkta Tanı Ve Tedavi Yöntemleri"

23.03.2017 - 14:28, Güncelleme: 23.03.2017 - 14:28
 

"Kısırlıkta Tanı Ve Tedavi Yöntemleri"

Bezmialem Vakıf Üniversitesinde düzenlenen etkinlikte, kısırlığın sebepleri, yardımcı üreme yöntemleri ve tüp bebek hakkında bilgi verildi

İSTANBUL (AA) - Bezmialem Vakıf Üniversitesinde "Kısırlıkta Tanı ve Tedavi Yöntemleri" konulu etkinlik düzenlendi.Üniversite bünyesinde hayata geçirilen ve her ay bir hastalığa dikkat çekilen Hasta Okulu Programı kapsamında, Tıp Fakültesi Dekanlığı konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından Uzm. Dr. Müşerref Banu Yılmaz, kısırlık konusunda bilgi verdi.Kısırlığın tanımını yapan, kadına ve erkeğe ait kısırlık sebepleri, yardımcı üreme yöntemleri, tüp bebek yönteminin hangi çiftler için uygun olduğu ve bebek isteyen çiftlerin izlemesi gereken yolları hasta ve hasta yakınlarıyla paylaşan Yılmaz, bir de sunum yaptı.Kısırlığın toplumda kötü algılandığını belirten Yılmaz, üreme tedavilerinde tetkiklerin ciddiye alınması gerektiğini vurguladı.Yılmaz, yumurta tedavisi, aşılama, tüp bebek ve mikroenjeksiyon üreme yöntemlerini anlattı.Etkinlikte, Embriyolog Gülçin Ekter ise tüp bebek tedavisinin aşamaları hakkında sunum yaptı.
Bezmialem Vakıf Üniversitesinde düzenlenen etkinlikte, kısırlığın sebepleri, yardımcı üreme yöntemleri ve tüp bebek hakkında bilgi verildi

İSTANBUL (AA) - Bezmialem Vakıf Üniversitesinde "Kısırlıkta Tanı ve Tedavi Yöntemleri" konulu etkinlik düzenlendi.

Üniversite bünyesinde hayata geçirilen ve her ay bir hastalığa dikkat çekilen Hasta Okulu Programı kapsamında, Tıp Fakültesi Dekanlığı konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalından Uzm. Dr. Müşerref Banu Yılmaz, kısırlık konusunda bilgi verdi.

Kısırlığın tanımını yapan, kadına ve erkeğe ait kısırlık sebepleri, yardımcı üreme yöntemleri, tüp bebek yönteminin hangi çiftler için uygun olduğu ve bebek isteyen çiftlerin izlemesi gereken yolları hasta ve hasta yakınlarıyla paylaşan Yılmaz, bir de sunum yaptı.

Kısırlığın toplumda kötü algılandığını belirten Yılmaz, üreme tedavilerinde tetkiklerin ciddiye alınması gerektiğini vurguladı.

Yılmaz, yumurta tedavisi, aşılama, tüp bebek ve mikroenjeksiyon üreme yöntemlerini anlattı.

Etkinlikte, Embriyolog Gülçin Ekter ise tüp bebek tedavisinin aşamaları hakkında sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.