pendik escort bayan
ak

Kışın Seyahat Güvenliği İçin N11.com’dan Kar Zinciri Ve Antifriz Fırsatları

Spor 19.11.2018 - 13:08, Güncelleme: 19.11.2018 - 13:08
 

Kışın Seyahat Güvenliği İçin N11.com’dan Kar Zinciri Ve Antifriz Fırsatları

n11.com, kar zinciri ve antifrizleri farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa sunuyor

İSTANBUL (AA) - N11.com, kış ayları gelmeden seyahat güvenliği için hazırlıklarını tamamlamak isteyenler için kar zinciri ve antifrizleri farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa çıkarttı. n11'den yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu n11.com, kış ayları gelmeden seyahat güvenliği için hazırlıklarını tamamlamak isteyenler için kar zinciri ve antifrizleri farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa sunuyor. Kışa hazırlıklı olmak isteyen n11.com kullanıcıları tarafından antifrizlere gelen talep 2018 Eylül ve Ekim aylarında geçen seneye oranla yüzde 88 artış gösterdi. Radyatör suyunun soğuk havalarda donmasını, sıcak havalarda ise kaynamasını önlediğinden yaz-kış kullanılması tavsiye edilen antifrizler, n11.com’da 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Her iki tekere de takılması önerilen kar zincirleri araçların karlı, buzlu ve çamurlu yollarda patinaj yapmasını ve kaymasını engelliyor. Aşınmalara karşı ekstra sertleştirilmiş, uzun ömürlü, çelik alaşımlı, kare kesitli çelik zincirlerden oluşan kar zincirleri n11.com’da 89,90 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.
n11.com, kar zinciri ve antifrizleri farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa sunuyor

İSTANBUL (AA) - N11.com, kış ayları gelmeden seyahat güvenliği için hazırlıklarını tamamlamak isteyenler için kar zinciri ve antifrizleri farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa çıkarttı.

n11'den yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu n11.com, kış ayları gelmeden seyahat güvenliği için hazırlıklarını tamamlamak isteyenler için kar zinciri ve antifrizleri farklı seçenek ve fiyat alternatifleriyle satışa sunuyor.

Kışa hazırlıklı olmak isteyen n11.com kullanıcıları tarafından antifrizlere gelen talep 2018 Eylül ve Ekim aylarında geçen seneye oranla yüzde 88 artış gösterdi.

Radyatör suyunun soğuk havalarda donmasını, sıcak havalarda ise kaynamasını önlediğinden yaz-kış kullanılması tavsiye edilen antifrizler, n11.com’da 29,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Her iki tekere de takılması önerilen kar zincirleri araçların karlı, buzlu ve çamurlu yollarda patinaj yapmasını ve kaymasını engelliyor. Aşınmalara karşı ekstra sertleştirilmiş, uzun ömürlü, çelik alaşımlı, kare kesitli çelik zincirlerden oluşan kar zincirleri n11.com’da 89,90 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.