pendik escort bayan
ak

Kışehir'de "Hero" Tişörtüyle Dolaşan Kişi Gözaltına Alındı

24.07.2017 - 17:33, Güncelleme: 24.07.2017 - 17:33
 

Kışehir'de "Hero" Tişörtüyle Dolaşan Kişi Gözaltına Alındı

Zanlının, uzman çavuş olan babasının MİT tırları soruşturması kapsamında açığa alındığı öğrenildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "Hero" yazılı tişörtle gezen kişi gözaltına alındı."Hero" tişörtü giyen bir kişinin Terme Caddesi'nde dolaştığı ihbarı üzerine Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, H.D.Y'yi (17) yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheli, işlemlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. H.D.Y'nin, uzman çavuş olarak görev yapan babasının Adana'daki MİT tırları soruşturması kapsamında açığa alındığı öğrenildi.
Zanlının, uzman çavuş olan babasının MİT tırları soruşturması kapsamında açığa alındığı öğrenildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "Hero" yazılı tişörtle gezen kişi gözaltına alındı.

"Hero" tişörtü giyen bir kişinin Terme Caddesi'nde dolaştığı ihbarı üzerine Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, H.D.Y'yi (17) yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheli, işlemlerinin ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

H.D.Y'nin, uzman çavuş olarak görev yapan babasının Adana'daki MİT tırları soruşturması kapsamında açığa alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.