pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kış Gelmeyen Sivas'ta Yapay Kar

07.01.2018 - 13:13, Güncelleme: 07.01.2018 - 13:13
 

Kış Gelmeyen Sivas'ta Yapay Kar

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Sivas’ta beklenen kar bir türlü yağmayınca, Yıldızdağı Kış Sporları Turizm Merkezi yapay karla sezonu açtı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Sivas'ta beklenen kar bir türlü yağmayınca, Yıldızdağı Kış Sporları Turizm Merkezi yapay karla sezonu açtı.Türkiye'de kış şartlarının en sert geçtiği beş ilden birisi olarak bilinen Sivas'ta bu yıl beklenen kış bir türlü gelmedi. Hava sıcaklıkları rekor sayılabilecek düzeyde mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, Sivas'ta alışık olunmayan bu durum kış turizmini olumsuz etkiledi. Kar yağmadığı için sezon açılışını yapamayan Yıldızdağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yapay kar oluşturularak profesyonel pistlerinden birisi ve acemi pisti kayakçıların hizmetine sunuldu. Kar kalınlığı istenilen düzeyde olmasa da çok sayıda kişi acemi pistinde kızaklarla kayarak gönüllerince eğlendi. Telesijeyler ise boş döndü.Sivas'ta görülmemiş sıcaklıkKaymak için Yıldızdağı'nı tercih eden vatandaşlar, Sivas'ta normal şartlarda beklenilen soğukların ve kar yağışının yaşanmadığını belirterek, "Pist çok güzel. Tesisler gerçekten çok güzel. Ancak kar yok. Sivas'ta bu durum belki 10 belki de 20 yılda bir yaşanır. Yeterli kar olmasa da yapay karla kaymaya başladık" dediler. - SİVAS
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Sivas’ta beklenen kar bir türlü yağmayınca, Yıldızdağı Kış Sporları Turizm Merkezi yapay karla sezonu açtı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Sivas'ta beklenen kar bir türlü yağmayınca, Yıldızdağı Kış Sporları Turizm Merkezi yapay karla sezonu açtı.

Türkiye'de kış şartlarının en sert geçtiği beş ilden birisi olarak bilinen Sivas'ta bu yıl beklenen kış bir türlü gelmedi. Hava sıcaklıkları rekor sayılabilecek düzeyde mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, Sivas'ta alışık olunmayan bu durum kış turizmini olumsuz etkiledi. Kar yağmadığı için sezon açılışını yapamayan Yıldızdağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yapay kar oluşturularak profesyonel pistlerinden birisi ve acemi pisti kayakçıların hizmetine sunuldu. Kar kalınlığı istenilen düzeyde olmasa da çok sayıda kişi acemi pistinde kızaklarla kayarak gönüllerince eğlendi. Telesijeyler ise boş döndü.

Sivas'ta görülmemiş sıcaklık

Kaymak için Yıldızdağı'nı tercih eden vatandaşlar, Sivas'ta normal şartlarda beklenilen soğukların ve kar yağışının yaşanmadığını belirterek, "Pist çok güzel. Tesisler gerçekten çok güzel. Ancak kar yok. Sivas'ta bu durum belki 10 belki de 20 yılda bir yaşanır. Yeterli kar olmasa da yapay karla kaymaya başladık" dediler. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.