pendik escort bayan
ak

Kırşehirliler Federasyonundan Aeü Hentbol Takımına Destek

14.08.2018 - 18:23, Güncelleme: 14.08.2018 - 18:23
 

Kırşehirliler Federasyonundan Aeü Hentbol Takımına Destek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirliler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Hentbol Süper Lig'de mucadele eden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) hentbol...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirliler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Hentbol Süper Lig'de mucadele eden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) hentbol takımına destek vereceklerini bildirdi.Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri, AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.Karakaya, ziyarette yaptığı konuşmada, üniversite dışındaki paydaşları ile sürekli görüşme halinde olduklarını ve her fırsatta onlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürdüklerini belirtti.Süper Lig'e çıkan AEÜ hentbol takımının genel durumu hakkında bilgi veren Karakaya, şöyle devam etti:"Üniversitemiz her alanda başarılı çalışmalar sürdürüyor. Kırşehir'in kalkınması için sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif faaliyetleri de bizler devam ettireceğiz. Kırşehir'in bölgesinde ilk defa Süper Lig'e çıkan ve üniversitesinin takımı olan Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı'na herkesin desteğini bekliyoruz. Bir şehir takımına ne kadar sahip çıkarsa o takım o derece başarılı olur. Ankara başta olmak üzere şehir dışındaki tüm Kırşehirlilerin destek olmaları bizlere önemli katkılar sağlayacaktır."Gökçınar da üniversite hentbol takımının iki yılda gösterdiği başarılı performansla Kırşehir'in tanıtımına önemli katkılar sağladığına işaret ederek, "Kırşehir'in üniversitesine sahip çıkılması bizim için bir görevdir. Süper Lig'de oynamaya hak kazanan hentbol takımımızı her zaman maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz. Üniversitemizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle adından sık sık söz ettiriyor." ifadelerini kullandı.Ziyaretin ardından Rektör Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Gökçınar'a hentbol takımının formasını hediye etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirliler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Hentbol Süper Lig'de mucadele eden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) hentbol...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirliler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Hentbol Süper Lig'de mucadele eden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) hentbol takımına destek vereceklerini bildirdi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri, AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.

Karakaya, ziyarette yaptığı konuşmada, üniversite dışındaki paydaşları ile sürekli görüşme halinde olduklarını ve her fırsatta onlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürdüklerini belirtti.

Süper Lig'e çıkan AEÜ hentbol takımının genel durumu hakkında bilgi veren Karakaya, şöyle devam etti:

"Üniversitemiz her alanda başarılı çalışmalar sürdürüyor. Kırşehir'in kalkınması için sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif faaliyetleri de bizler devam ettireceğiz. Kırşehir'in bölgesinde ilk defa Süper Lig'e çıkan ve üniversitesinin takımı olan Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı'na herkesin desteğini bekliyoruz. Bir şehir takımına ne kadar sahip çıkarsa o takım o derece başarılı olur. Ankara başta olmak üzere şehir dışındaki tüm Kırşehirlilerin destek olmaları bizlere önemli katkılar sağlayacaktır."

Gökçınar da üniversite hentbol takımının iki yılda gösterdiği başarılı performansla Kırşehir'in tanıtımına önemli katkılar sağladığına işaret ederek, "Kırşehir'in üniversitesine sahip çıkılması bizim için bir görevdir. Süper Lig'de oynamaya hak kazanan hentbol takımımızı her zaman maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz. Üniversitemizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleriyle adından sık sık söz ettiriyor." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Rektör Karakaya, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Gökçınar'a hentbol takımının formasını hediye etti.

Kırşehirliler Federasyonundan Aeü Hentbol Takımına Destek

Kırşehirliler Federasyonundan Aeü Hentbol Takımına Destek

Kırşehirliler Federasyonundan Aeü Hentbol Takımına Destek

Kırşehirliler Federasyonundan Aeü Hentbol Takımına Destek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.