pendik escort bayan
ak

Kırşehirli Sporcu Judo Milli Takımına Seçildi

25.12.2018 - 16:03, Güncelleme: 25.12.2018 - 16:03
 

Kırşehirli Sporcu Judo Milli Takımına Seçildi

KIRŞEHİR (AA) - Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasında ikincilik elde eden Kırşehirli judocu Yavuz Yaralı, milli takıma seçilerek sevinç yaşattı.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasında ikincilik elde eden Kırşehirli judocu Yavuz Yaralı, milli takıma seçilerek sevinç yaşattı.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Antalya'da düzenlenen Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasında ikinci olan Yaralı'nın antrenörü Furkan Göltaş, İl Müdürü Emre Aslan'ı ziyaret etti. Göltaş, başarılı sporcu Yaralı'nın Sakarya'da bulunması nedeniyle ziyarete katılamadığını belirterek, hedeflerinin Avrupa'da başarı elde ederek olimpiyatlarda Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu ifade etti.Aslan da judoda büyük bir başarıya imza atan Yaralı ve antrenörünü kutlayarak, milli takım kadrosunda yer almasından dolayı başarı diledi.Ziyarete, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Şahin de eşlik etti.
KIRŞEHİR (AA) - Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasında ikincilik elde eden Kırşehirli judocu Yavuz Yaralı, milli takıma seçilerek sevinç yaşattı.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasında ikincilik elde eden Kırşehirli judocu Yavuz Yaralı, milli takıma seçilerek sevinç yaşattı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Antalya'da düzenlenen Türkiye Büyükler Judo Şampiyonasında ikinci olan Yaralı'nın antrenörü Furkan Göltaş, İl Müdürü Emre Aslan'ı ziyaret etti.

Göltaş, başarılı sporcu Yaralı'nın Sakarya'da bulunması nedeniyle ziyarete katılamadığını belirterek, hedeflerinin Avrupa'da başarı elde ederek olimpiyatlarda Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu ifade etti.

Aslan da judoda büyük bir başarıya imza atan Yaralı ve antrenörünü kutlayarak, milli takım kadrosunda yer almasından dolayı başarı diledi.

Ziyarete, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Şahin de eşlik etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.