pendik escort bayan
ak

Kırşehir'e Tanap'tan Yeni Ambulans

02.10.2018 - 17:58, Güncelleme: 02.10.2018 - 17:58
 

Kırşehir'e Tanap'tan Yeni Ambulans

KIRŞEHİR (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım programları kapsamında Kırşehir'e bir ambulans gönderildiği bildirildi.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım programları kapsamında Kırşehir'e bir ambulans gönderildiği bildirildi.Kırşehir Sağlık Müdürülüğünden yapılan yazılı açıklamada, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında boru hattı güzergahında yer alan Kırşehir'e gönderilen 1 tam donanımlı ambulansın İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.Teslim törenine İl Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça Ünveren'in yanı sıra ilgili 112 Acil Sağlık İstasyon görevlilerinin katıldığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"TANAP'tan gönderilen ambulans araç filomuza katıldı, kısa sürede hizmet vermeye başlayacaktır. Kırşehir Sağlık İl Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılacak yeni ambulansla birlikte 2 arazi tipi, 1 yoğun bakım, 1 çoklu ve 26 normal ambulans olmak üzere ilimizde toplamda 30 ambulans vatandaşlarımıza hizmet vermektedir."
KIRŞEHİR (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım programları kapsamında Kırşehir'e bir ambulans gönderildiği bildirildi.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım programları kapsamında Kırşehir'e bir ambulans gönderildiği bildirildi.

Kırşehir Sağlık Müdürülüğünden yapılan yazılı açıklamada, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında boru hattı güzergahında yer alan Kırşehir'e gönderilen 1 tam donanımlı ambulansın İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi.

Teslim törenine İl Müdürü Uzm. Dr. Suat Türkoğlu ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça Ünveren'in yanı sıra ilgili 112 Acil Sağlık İstasyon görevlilerinin katıldığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"TANAP'tan gönderilen ambulans araç filomuza katıldı, kısa sürede hizmet vermeye başlayacaktır. Kırşehir Sağlık İl Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılacak yeni ambulansla birlikte 2 arazi tipi, 1 yoğun bakım, 1 çoklu ve 26 normal ambulans olmak üzere ilimizde toplamda 30 ambulans vatandaşlarımıza hizmet vermektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.