pendik escort bayan
ak

Kırşehir'e Çevre Yolu Yapılacak

17.01.2018 - 16:43, Güncelleme: 17.01.2018 - 16:43
 

Kırşehir'e Çevre Yolu Yapılacak

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kente yapılması planlanan çevre yolunun 2018 yatırım programına alındığını bildirdi.Arslan,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kente yapılması planlanan çevre yolunun 2018 yatırım programına alındığını bildirdi.Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir çevre yolunun sıcak karışım asfalt kaplamalı olarak 145 milyon lira bedelle, 2018 yılı yatırım programına alınarak Resmi Gazete'de yayınlandığını belirtti.Kısa sürede başlayacak yatırımın, 2021 yılında bitmesinin planlandığını aktaran Arslan, şunları kaydetti:"Kırşehir-Aksaray, Kırşehir-Şereflikoçhisar-Konya yolunu kullanan sürücüler şehir içi yolunu kullanmalarından dolayı trafikte yoğunlaşmaya ve konfor seviyesinde azalma ile zaman kaybına neden olmaktaydı. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda çevre yolunun yapılması şehrimiz için büyük önem arz etmekteydi. Bu kapsamda, çevre yolunun yatırım programına alınması amacıyla uzun süredir devam eden girişimlerimiz sonuç verdi, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Projeleri tamamlanmış olan yaklaşık 25 kilometre uzunluğunda ve en az 26 metre platform genişliğindeki yolda 18 alt geçit,9 kavşak, 4 farklı seviyeli kavşak,91 hidrolik amaçlı menfez bulunmaktadır. Çevre yolunun yatırım programına alınması ile ilgili olarak, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a, Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'a, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'a teşekkür ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kente yapılması planlanan çevre yolunun 2018 yatırım programına alındığını bildirdi.Arslan,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, kente yapılması planlanan çevre yolunun 2018 yatırım programına alındığını bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir çevre yolunun sıcak karışım asfalt kaplamalı olarak 145 milyon lira bedelle, 2018 yılı yatırım programına alınarak Resmi Gazete'de yayınlandığını belirtti.

Kısa sürede başlayacak yatırımın, 2021 yılında bitmesinin planlandığını aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"Kırşehir-Aksaray, Kırşehir-Şereflikoçhisar-Konya yolunu kullanan sürücüler şehir içi yolunu kullanmalarından dolayı trafikte yoğunlaşmaya ve konfor seviyesinde azalma ile zaman kaybına neden olmaktaydı. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda çevre yolunun yapılması şehrimiz için büyük önem arz etmekteydi. Bu kapsamda, çevre yolunun yatırım programına alınması amacıyla uzun süredir devam eden girişimlerimiz sonuç verdi, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Projeleri tamamlanmış olan yaklaşık 25 kilometre uzunluğunda ve en az 26 metre platform genişliğindeki yolda 18 alt geçit,9 kavşak, 4 farklı seviyeli kavşak,91 hidrolik amaçlı menfez bulunmaktadır. Çevre yolunun yatırım programına alınması ile ilgili olarak, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a, Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'a, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'a teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.