pendik escort bayan
ak

Kırşehir'e 3 Yeni Ambulans Gönderilecek

27.05.2017 - 15:23, Güncelleme: 27.05.2017 - 15:23
 

Kırşehir'e 3 Yeni Ambulans Gönderilecek

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e 3 yeni ambulans gönderileceğini bildirdi.Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e 3 yeni ambulans gönderileceğini bildirdi.Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere gönderilecek 3 ambulansın Kırşehir ve ilçelerinde hizmet vereceğini belirtti.Sağlık alanında eksikler oluşmaması ve hizmetlerin tam zamanlı yürütülmesini amaçladıklarını belirten Arslan, "Sağlık Bakanlığımız Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kırşehirimize 3 yeni 4x2 ambulanslar tahsis edildi. Tahsis edilen ambulanslar ile daha hızlı ve profesyonel bir şekilde hizmet vermeyi istiyoruz. Milletvekilimiz Salih Çetinkaya ile çabalarımızın sonucu tahsis edilen ambulanslar için kısa süre içerisinde tören düzenleyeceğiz." dedi.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e 3 yeni ambulans gönderileceğini bildirdi.Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e 3 yeni ambulans gönderileceğini bildirdi.

Milletvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere gönderilecek 3 ambulansın Kırşehir ve ilçelerinde hizmet vereceğini belirtti.

Sağlık alanında eksikler oluşmaması ve hizmetlerin tam zamanlı yürütülmesini amaçladıklarını belirten Arslan, "Sağlık Bakanlığımız Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kırşehirimize 3 yeni 4x2 ambulanslar tahsis edildi.

Tahsis edilen ambulanslar ile daha hızlı ve profesyonel bir şekilde hizmet vermeyi istiyoruz. Milletvekilimiz Salih Çetinkaya ile çabalarımızın sonucu tahsis edilen ambulanslar için kısa süre içerisinde tören düzenleyeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.