pendik escort bayan
ak

Kırşehir'den Sinop'a Kardeş Şehir Köprüsü

09.04.2018 - 13:18, Güncelleme: 09.04.2018 - 13:18
 

Kırşehir'den Sinop'a Kardeş Şehir Köprüsü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, Sinop'un Durağan Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalanması için karar aldı. Kırşehir Belediye Meclisi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, Sinop'un Durağan Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalanması için karar aldı. Kırşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin yönetiminde Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Çeşitli komisyonlara ve encümene üye seçiminin ardından Sinop'un Durağan Belediyesiyle kardeş şehir protokolü imzalanması maddesi görüşüldü.Teklif maddesi belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Mecliste belediye denetimli özel toplu taşıma aracı işletilmesi işi için yetki verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, Sinop'un Durağan Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalanması için karar aldı. Kırşehir Belediye Meclisi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Meclisi, Sinop'un Durağan Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalanması için karar aldı.

Kırşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı, Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin yönetiminde Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıda 16 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Çeşitli komisyonlara ve encümene üye seçiminin ardından Sinop'un Durağan Belediyesiyle kardeş şehir protokolü imzalanması maddesi görüşüldü.

Teklif maddesi belediye meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Mecliste belediye denetimli özel toplu taşıma aracı işletilmesi işi için yetki verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.