pendik escort bayan
ak

Kırşehir'den Kısa Kısa

16.07.2018 - 16:28, Güncelleme: 16.07.2018 - 16:28
 

Kırşehir'den Kısa Kısa

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince "Çocuklarımız Güvende" sloganıyla uygulama yapıldı. Alınan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince "Çocuklarımız Güvende" sloganıyla uygulama yapıldı. Alınan bilgiye göre, okulların tatile girmesiyle çocukların daha fazla vakit geçirdikleri park ve benzeri alanlarda, çocukların güvenliğinine yönelik denetim çalışması yapıldı. Kent merkezinde 127 polisten oluşan 30 ekiple "Çocuklarımız Güvende" sloganıyla yapılan uygulamada, bin 345 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Uygulama kapsamında sinema, kafeterya, kahvehane, restoran gibi umuma açık eğlence merkezleri ile dinlenme alanları da denetlendi.Uygulamada, şüphe üzerine yapılan üst aramasında 200 gram esrar ele geçirilen 2 şüpheli gözaltına alındı. - Yol yenileme çalışmaları devam ediyor Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 5 mahallede asfalt ve kilit parke çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Nasuhdede Mahallesi Taşlık mevkisinde asfalt, Aşıkpaşa, Kayabaşı, Yenice ve Medrese mahallelerinde ise kilit parke uygulamalarının kısa sürede tamamlayacağını belirtti. Asfalt ve parke taş çalışmalarını her mahallede özenle yaptıklarını dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti: "Kırşehirimizin asfaltı ve kilit parkesi olmayan hiçbir mahallesi kalmayacak. Günübirlik asfalt atmıyoruz. Bütün yollarımızı sağlıklı bir şekilde yapıyoruz. Belediye olarak mahallelerde yaptığımız asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyoruz. Mahallelerimizde de kilit parke taş döşeme çalışmalarımız var. Bütün mahalle yollarını kilit parke taş çalışmalarıyla tamamlayacağız. Bakım onarım ve yeni taş döşeme ile eksik kısımlar da düzenleniyor, daha modern ve kullanışlı yollar için tüm ekibimiz çalışıyor."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince "Çocuklarımız Güvende" sloganıyla uygulama yapıldı. Alınan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince "Çocuklarımız Güvende" sloganıyla uygulama yapıldı.

Alınan bilgiye göre, okulların tatile girmesiyle çocukların daha fazla vakit geçirdikleri park ve benzeri alanlarda, çocukların güvenliğinine yönelik denetim çalışması yapıldı.

Kent merkezinde 127 polisten oluşan 30 ekiple "Çocuklarımız Güvende" sloganıyla yapılan uygulamada, bin 345 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.

Uygulama kapsamında sinema, kafeterya, kahvehane, restoran gibi umuma açık eğlence merkezleri ile dinlenme alanları da denetlendi.

Uygulamada, şüphe üzerine yapılan üst aramasında 200 gram esrar ele geçirilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

- Yol yenileme çalışmaları devam ediyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 5 mahallede asfalt ve kilit parke çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Nasuhdede Mahallesi Taşlık mevkisinde asfalt, Aşıkpaşa, Kayabaşı, Yenice ve Medrese mahallelerinde ise kilit parke uygulamalarının kısa sürede tamamlayacağını belirtti.

Asfalt ve parke taş çalışmalarını her mahallede özenle yaptıklarını dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehirimizin asfaltı ve kilit parkesi olmayan hiçbir mahallesi kalmayacak. Günübirlik asfalt atmıyoruz. Bütün yollarımızı sağlıklı bir şekilde yapıyoruz. Belediye olarak mahallelerde yaptığımız asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyoruz. Mahallelerimizde de kilit parke taş döşeme çalışmalarımız var. Bütün mahalle yollarını kilit parke taş çalışmalarıyla tamamlayacağız. Bakım onarım ve yeni taş döşeme ile eksik kısımlar da düzenleniyor, daha modern ve kullanışlı yollar için tüm ekibimiz çalışıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.