pendik escort bayan
ak

Kırşehir'den Haleplilere Yardım Devam Ediyor

18.01.2017 - 14:43, Güncelleme: 18.01.2017 - 14:43
 

Kırşehir'den Haleplilere Yardım Devam Ediyor

KIRŞEHİR (AA) - Vali Necati Şentürk, il genelinde başlatılan kampanya kapsamında kurulan Haleplilere Yardım Kabul Merkezi'ni ziyaret etti.Nasuh Dede Mahallesi'nde...

KIRŞEHİR (AA) - Vali Necati Şentürk, il genelinde başlatılan kampanya kapsamında kurulan Haleplilere Yardım Kabul Merkezi'ni ziyaret etti.Nasuh Dede Mahallesi'nde İl AFAD Müdürlüğü binası yakınındaki merkezi ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Şentürk, Kırşehir'in mazlumlara yardım gönderen illerin başında geldiğini söyledi.Sofrası ve kapısı mazlumlara her zaman açık olan Ahiler diyarı Kırşehir'in kampanyaya duyarsız kalmayacağına inandığını belirten Vali Şentürk, zor günler geçiren Halepliler için yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti.Şentürk, "Soydaşlarımızın, kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek maksadıyla yardım kampanyası başlattık. Yardımlar, bu merkezde toplanacak ve ilçelerden gelenlerle beraber tırlarla yola çıkaracağız. Türk milleti, tarih boyunca mağdurlara, zulme uğramışlara kucak açmış, yardım etmiştir. Ahiler diyarı Kırşehir'de de evinden, yurdundan ayrılmış yetimlere, dullara, hastalara, mazlumlara yardım toplayıp göndereceğiz." dedi. Kırşehirlilere yardımlarından dolayı teşekkür eden Şentürk, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Ticaret Borsası da kampanya kapsamında 370 adet battaniye topladı. Toplanan yardımlar için makbuz kesiliyor. Ayrıca, yapılan yardımlarda gıdaların uzun süre dayanıklı olmasına, giyeceklerin de temiz ve kullanılmamış olmasına dikkat edilmelidir. Nakdi yardım yapmak isteyenler de kampanya için açtığımız banka hesap numarasına yardımlarını yapabilirler." diye konuştu.Vali Şentürk, Haleplilere Yardım Kabul Merkezi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Vali Necati Şentürk, il genelinde başlatılan kampanya kapsamında kurulan Haleplilere Yardım Kabul Merkezi'ni ziyaret etti.Nasuh Dede Mahallesi'nde...

KIRŞEHİR (AA) - Vali Necati Şentürk, il genelinde başlatılan kampanya kapsamında kurulan Haleplilere Yardım Kabul Merkezi'ni ziyaret etti.

Nasuh Dede Mahallesi'nde İl AFAD Müdürlüğü binası yakınındaki merkezi ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Şentürk, Kırşehir'in mazlumlara yardım gönderen illerin başında geldiğini söyledi.

Sofrası ve kapısı mazlumlara her zaman açık olan Ahiler diyarı Kırşehir'in kampanyaya duyarsız kalmayacağına inandığını belirten Vali Şentürk, zor günler geçiren Halepliler için yardım kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Şentürk, "Soydaşlarımızın, kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek maksadıyla yardım kampanyası başlattık. Yardımlar, bu merkezde toplanacak ve ilçelerden gelenlerle beraber tırlarla yola çıkaracağız. Türk milleti, tarih boyunca mağdurlara, zulme uğramışlara kucak açmış, yardım etmiştir. Ahiler diyarı Kırşehir'de de evinden, yurdundan ayrılmış yetimlere, dullara, hastalara, mazlumlara yardım toplayıp göndereceğiz." dedi.

Kırşehirlilere yardımlarından dolayı teşekkür eden Şentürk, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Ticaret Borsası da kampanya kapsamında 370 adet battaniye topladı. Toplanan yardımlar için makbuz kesiliyor. Ayrıca, yapılan yardımlarda gıdaların uzun süre dayanıklı olmasına, giyeceklerin de temiz ve kullanılmamış olmasına dikkat edilmelidir. Nakdi yardım yapmak isteyenler de kampanya için açtığımız banka hesap numarasına yardımlarını yapabilirler." diye konuştu.

Vali Şentürk, Haleplilere Yardım Kabul Merkezi'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.