pendik escort bayan
ak

Kırşehir'den Genç Sporcu, Türkiye İkincisi Oldu

22.01.2019 - 13:08, Güncelleme: 22.01.2019 - 13:08
 

Kırşehir'den Genç Sporcu, Türkiye İkincisi Oldu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli genç atlet Fatmanur Turhan, U16 Salon Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli genç atlet Fatmanur Turhan, U16 Salon Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada, U16 Salon Şampiyonasının, 840 atletin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildiği belirtildi.Kırşehir'den katılan Fatmanur Turhan'ın 1500 metrede Türkiye ikincisi olduğu ifade edilen açıklamada, 800 metre yarışında ise dördüncü olduğu vurgulandı.Sporcuların antrenörü Ziya Kaya ise şampiyonada başarılı sonuçlar elde ettikleri için gururlu olduklarını kaydetti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli genç atlet Fatmanur Turhan, U16 Salon Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli genç atlet Fatmanur Turhan, U16 Salon Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada, U16 Salon Şampiyonasının, 840 atletin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildiği belirtildi.

Kırşehir'den katılan Fatmanur Turhan'ın 1500 metrede Türkiye ikincisi olduğu ifade edilen açıklamada, 800 metre yarışında ise dördüncü olduğu vurgulandı.

Sporcuların antrenörü Ziya Kaya ise şampiyonada başarılı sonuçlar elde ettikleri için gururlu olduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.