pendik escort bayan
ak

Kırşehir'deki Terör Propagandası Operasyonu

08.02.2019 - 17:43, Güncelleme: 08.02.2019 - 17:43
 

Kırşehir'deki Terör Propagandası Operasyonu

Gözaltına alınan 2 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri ileri sürülen 2 şüpheli, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin eş zamanlı operasyonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki şüphelinin işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen C.P. ve H.E. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Kırşehir'in merkez ve Boztepe ilçelerine bağlı iki köye eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, PKK'nın propagandası yaptıkları ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri ileri sürülen C.P. ve H.E'yi gözaltına almıştı.
Gözaltına alınan 2 zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri ileri sürülen 2 şüpheli, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin eş zamanlı operasyonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri ve terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki şüphelinin işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen C.P. ve H.E. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kırşehir'in merkez ve Boztepe ilçelerine bağlı iki köye eş zamanlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, PKK'nın propagandası yaptıkları ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri ileri sürülen C.P. ve H.E'yi gözaltına almıştı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.