pendik escort bayan
ak

Kırşehir'deki Terör Örgütü Operasyonu

16.11.2017 - 08:58, Güncelleme: 16.11.2017 - 08:58
 

Kırşehir'deki Terör Örgütü Operasyonu

PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik Kırşehir merkezli operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonuyla Kırşehir ve İstanbul'da gözaltına alınan ikisi üniversite öğrencisi 4 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden öğrenci A.S. ile S.B. ve F.S. tutuklandı, D.Ç. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik Kırşehir merkezli operasyonda F.S. İstanbul'da, D.Ç, A.S. ve S.B. ise Kırşehir'de gözaltına alınmıştı.
PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyonda yakalanan 4 kişiden 3'ü tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik Kırşehir merkezli operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonuyla Kırşehir ve İstanbul'da gözaltına alınan ikisi üniversite öğrencisi 4 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden öğrenci A.S. ile S.B. ve F.S. tutuklandı, D.Ç. adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik Kırşehir merkezli operasyonda F.S. İstanbul'da, D.Ç, A.S. ve S.B. ise Kırşehir'de gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.