pendik escort bayan
ak

Kırşehir'deki Terör Operasyonu

14.07.2017 - 18:38, Güncelleme: 14.07.2017 - 18:38
 

Kırşehir'deki Terör Operasyonu

Terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan biri tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, kentte terör örgütü PKK adına faaliyette bulundukları ve örgüte destek sağladıkları iddiasıyla yakalanan müteahhit B.S. ile Diyarbakır'dan gelen çalışanları E.B. ve S.V'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.B. tutuklandı, 2 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin başlattığı operasyonda, "Terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak" iddiasıyla 3 kişi gözaltına alınmıştı.
Terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan biri tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, kentte terör örgütü PKK adına faaliyette bulundukları ve örgüte destek sağladıkları iddiasıyla yakalanan müteahhit B.S. ile Diyarbakır'dan gelen çalışanları E.B. ve S.V'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.B. tutuklandı, 2 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin başlattığı operasyonda, "Terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak" iddiasıyla 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.