pendik escort bayan
ak

Kırşehir'deki Kar Ve Tipi

26.01.2018 - 11:58, Güncelleme: 26.01.2018 - 11:58
 

Kırşehir'deki Kar Ve Tipi

Ankara-Kayseri karayolunda gece kar ve tipi nedeniyle aksayan ulaşım normale döndü

KIRŞEHİR (AA) - Ankara-Kayseri karayolunda ulaşım, kar ve tipi nedeniyle yaşanan aksaklıkların giderilmesi sonucu yeniden normal koşullarda sağlanmaya başlandı.Kırşehir-Kırıkkale ve Kırşehir-Kayseri karayolu güzergahlarında, dün akşam saatlerinde etkisini artıran tipi nedeniyle kente giriş noktalarında geçişlerine izin verilmeyen araçlar, sabah saatlerinden itibaren yollarına devam etti. Gece dinlenme tesislerine yönlendirilen araçlar da bulundukları yerden ayrıldı. Mucur ilçesine bağlı İnaç ve Karkın köyleri yakınlarında farklı zamanlarda gece boyunca 24 otomobil, 2 kamyon ve 5 tırın savrularak yoldan çıktığı belirlendi. Araçlar, çekiciler yardımıyla bulundukları yerden çıkartıldı.Karayolları ekiplerinin tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını sürdürdüğü yolda normal trafik akışı sağlanmaya başlandı.Tipi ve kar sürgünleri nedeniyle görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir bölümünde, buzlanmanın da etkisiyle ulaşım gece durma noktasına gelmiş, Nevşehir ve Kayseri yönünden kente araç gönderilmemesi için trafik ekipleri uyarılmıştı.
Ankara-Kayseri karayolunda gece kar ve tipi nedeniyle aksayan ulaşım normale döndü

KIRŞEHİR (AA) - Ankara-Kayseri karayolunda ulaşım, kar ve tipi nedeniyle yaşanan aksaklıkların giderilmesi sonucu yeniden normal koşullarda sağlanmaya başlandı.

Kırşehir-Kırıkkale ve Kırşehir-Kayseri karayolu güzergahlarında, dün akşam saatlerinde etkisini artıran tipi nedeniyle kente giriş noktalarında geçişlerine izin verilmeyen araçlar, sabah saatlerinden itibaren yollarına devam etti.

Gece dinlenme tesislerine yönlendirilen araçlar da bulundukları yerden ayrıldı.

Mucur ilçesine bağlı İnaç ve Karkın köyleri yakınlarında farklı zamanlarda gece boyunca 24 otomobil, 2 kamyon ve 5 tırın savrularak yoldan çıktığı belirlendi. Araçlar, çekiciler yardımıyla bulundukları yerden çıkartıldı.

Karayolları ekiplerinin tuzlama ve kar temizleme çalışmalarını sürdürdüğü yolda normal trafik akışı sağlanmaya başlandı.

Tipi ve kar sürgünleri nedeniyle görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir bölümünde, buzlanmanın da etkisiyle ulaşım gece durma noktasına gelmiş, Nevşehir ve Kayseri yönünden kente araç gönderilmemesi için trafik ekipleri uyarılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.