pendik escort bayan
ak

Kırşehir'deki Fetö/pdy Soruştuması

26.10.2016 - 14:13, Güncelleme: 26.10.2016 - 14:13
 

Kırşehir'deki Fetö/pdy Soruştuması

Soruşturma kapsamında bugüne kadar 72 emniyet mensubu tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bugüne kadar 72 emniyet mensubu tutuklandı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması başlatılmasından itibaren Kırşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan aralarında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 161 personel hakkında idari işlem yapıldı. Bunlardan 70'i meslekten ihraç edildi, 91'i açığa alındı.Soruşturma kapsamında idari işlem yapılan emniyet mensuplarından 127'si hakkında ise hukuki süreç başlatıldı. Sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen emniyet görevlilerinden 72'si tutuklandı, 53'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Tutuklananlar arasında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürleri, emniyet amiri, başkomiser, komiser ve komiser yardımcısı ile 40 polis memuru bulunuyor.Haklarında yakalama kararı bulunan bir emniyet amiri ve polis memurunun aranmasına devam ediliyor.
Soruşturma kapsamında bugüne kadar 72 emniyet mensubu tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bugüne kadar 72 emniyet mensubu tutuklandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması başlatılmasından itibaren Kırşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan aralarında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 161 personel hakkında idari işlem yapıldı. Bunlardan 70'i meslekten ihraç edildi, 91'i açığa alındı.

Soruşturma kapsamında idari işlem yapılan emniyet mensuplarından 127'si hakkında ise hukuki süreç başlatıldı. Sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen emniyet görevlilerinden 72'si tutuklandı, 53'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Tutuklananlar arasında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürleri, emniyet amiri, başkomiser, komiser ve komiser yardımcısı ile 40 polis memuru bulunuyor.

Haklarında yakalama kararı bulunan bir emniyet amiri ve polis memurunun aranmasına devam ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.