pendik escort bayan
ak

Kırşehir'deki Fetö/pdy Davası

27.07.2017 - 17:48, Güncelleme: 27.07.2017 - 17:48
 

Kırşehir'deki Fetö/pdy Davası

Aralarında eski şube müdürü, emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 35'i tutuklu 48 eski polisin yargılandığı davada bir sanık tahliye edildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan, aralarında eski şube müdürü, emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 35'i tutuklu 48 eski polisin yargılanmasına devam edildi. Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada 33 tutuklu sanık, tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu. Başka cezaevlerinde tutuklu bulunan 2 sanık, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı. Mahkeme heyeti, SEGBİS sistemiyle ifade veren tanık Y.D'yi dinledi, gizli tanık Kalem-20'nin ifadesini okudu. Gizli tanığın ifadesinde isimleri geçen bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklara yaptıkları toplantılarla ilgili bilgi soruldu. Sanıkların cep telefonu hatlarının HTS kayıtlarını okuyan mahkeme heyeti, dikkati çeken görüşmelerle ilgili sanıkların ifadesini aldı.İfadeleri tamamlayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan S.G'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine, diğerlerinin mevcut hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 7 Eylül'e erteledi.15 Temmuz darbe girişimi sonrası farklı tarihlerde yapılan operasyonlarda aralarında şube müdürü, emniyet amiri, başkomiserlerin de bulunduğu 48 polis gözaltına alınmış, zanlılar hakkında "FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliği, örgüte finans ve destek sağlamak" suçlamalarıyla dava açılmıştı.
Aralarında eski şube müdürü, emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 35'i tutuklu 48 eski polisin yargılandığı davada bir sanık tahliye edildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan, aralarında eski şube müdürü, emniyet amiri ve başkomiserlerin de olduğu 35'i tutuklu 48 eski polisin yargılanmasına devam edildi.

Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada 33 tutuklu sanık, tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu. Başka cezaevlerinde tutuklu bulunan 2 sanık, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Mahkeme heyeti, SEGBİS sistemiyle ifade veren tanık Y.D'yi dinledi, gizli tanık Kalem-20'nin ifadesini okudu. Gizli tanığın ifadesinde isimleri geçen bazı tutuklu ve tutuksuz sanıklara yaptıkları toplantılarla ilgili bilgi soruldu. Sanıkların cep telefonu hatlarının HTS kayıtlarını okuyan mahkeme heyeti, dikkati çeken görüşmelerle ilgili sanıkların ifadesini aldı.

İfadeleri tamamlayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan S.G'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine, diğerlerinin mevcut hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 7 Eylül'e erteledi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası farklı tarihlerde yapılan operasyonlarda aralarında şube müdürü, emniyet amiri, başkomiserlerin de bulunduğu 48 polis gözaltına alınmış, zanlılar hakkında "FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliği, örgüte finans ve destek sağlamak" suçlamalarıyla dava açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.