pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Zirai Don Uyarısı

19.04.2018 - 17:48, Güncelleme: 19.04.2018 - 17:48
 

Kırşehir'de Zirai Don Uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için zirai don uyarısında bulunuldu.Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yarından...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için zirai don uyarısında bulunuldu.Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yarından itibaren üç gün süreyle Kırşehir ve çevresinde aralıklarla sağanak yağış beklendiği kaydedildi.Pazar günü etkisini kaybedecek yağış nedeniyle cuma ve cumartesi günleri hafif, pazar günü ise yer yer orta kuvvetli zirai don riski oluşabileceği aktarılan açıklamada, çiftçilerin ve vatandaşların oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.Açıklamada, mevsim normallerinin 5-9 derece üzerinde seyreden sıcaklıkların serin ve yağışlı hava sisteminin etkisiyle 6-12 derece azalarak mevsim normalleri ve altında seyredeceği belirtildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için zirai don uyarısında bulunuldu.Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yarından...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için zirai don uyarısında bulunuldu.

Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yarından itibaren üç gün süreyle Kırşehir ve çevresinde aralıklarla sağanak yağış beklendiği kaydedildi.

Pazar günü etkisini kaybedecek yağış nedeniyle cuma ve cumartesi günleri hafif, pazar günü ise yer yer orta kuvvetli zirai don riski oluşabileceği aktarılan açıklamada, çiftçilerin ve vatandaşların oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Açıklamada, mevsim normallerinin 5-9 derece üzerinde seyreden sıcaklıkların serin ve yağışlı hava sisteminin etkisiyle 6-12 derece azalarak mevsim normalleri ve altında seyredeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.