pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Zabıta Denetimleri

17.01.2018 - 14:23, Güncelleme: 17.01.2018 - 14:23
 

Kırşehir'de Zabıta Denetimleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin, 2017 yılında 11 bin 760 iş yerinde denetim gerçekleştirdikleri bildirildi.Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin, 2017 yılında 11 bin 760 iş yerinde denetim gerçekleştirdikleri bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, zabıta ekipleri, vatandaşın daha sağlıklı ve rahat alışverişlerini gerçekleştirmeleri için seyyar satıcı, pazarcı, ölçü ayar, iş yeri denetimlerinin yanı sıra bin 14 şikayet vakasını değerlendirdi. Kabahatler Kanunu'na göre 423 tespit tutanağı, 15 idari yaptırım, 25 tutanağa encümence cezai işlem, 143 kaldırım işgaline ihtarname verildi. Temizlik, sağlık ve çeşitli nedenlerden 40 ihtarname, 118 mükelleften ise beyan alınarak kontrolleri yapıldı. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye ekiplerinin vatandaşın huzurlu ve güvenli alışverişleri için çalıştıklarını ifade etti. Mesai kavramı olmadan, resmi tatil günlerinde de görev yapan zabıta ekiplerinin yoğun çalıştıklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti: "2017 yılında 11 bin 760 adet iş yeri denetimi yapılarak, 5 iş yerine cezai işlem yapılmıştır. Gıda sektörü başta olmak üzere bakkaldan lokantaya, manavdan ekmek fırınına halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren birçok alanı denetleyen ekiplerimiz özellikle bayram ve yılbaşı öncesinde halkımızın rahat alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini sıklaştırdı. Sigara denetim ekibi, Sağlık ve Emniyet İl Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan ekiplerle günün her saatinde denetleme yapmakta olup ayrıca sigara şikayet hattına gelen bildirimleri de değerlendirmektedir. 2017 yılını yoğun bir mesai ile tamamlayan ekiplerimiz şehirde adeta huzuru tesis etti."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin, 2017 yılında 11 bin 760 iş yerinde denetim gerçekleştirdikleri bildirildi.Belediyeden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin, 2017 yılında 11 bin 760 iş yerinde denetim gerçekleştirdikleri bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, zabıta ekipleri, vatandaşın daha sağlıklı ve rahat alışverişlerini gerçekleştirmeleri için seyyar satıcı, pazarcı, ölçü ayar, iş yeri denetimlerinin yanı sıra bin 14 şikayet vakasını değerlendirdi.

Kabahatler Kanunu'na göre 423 tespit tutanağı, 15 idari yaptırım, 25 tutanağa encümence cezai işlem, 143 kaldırım işgaline ihtarname verildi. Temizlik, sağlık ve çeşitli nedenlerden 40 ihtarname, 118 mükelleften ise beyan alınarak kontrolleri yapıldı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, belediye ekiplerinin vatandaşın huzurlu ve güvenli alışverişleri için çalıştıklarını ifade etti.

Mesai kavramı olmadan, resmi tatil günlerinde de görev yapan zabıta ekiplerinin yoğun çalıştıklarını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"2017 yılında 11 bin 760 adet iş yeri denetimi yapılarak, 5 iş yerine cezai işlem yapılmıştır. Gıda sektörü başta olmak üzere bakkaldan lokantaya, manavdan ekmek fırınına halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren birçok alanı denetleyen ekiplerimiz özellikle bayram ve yılbaşı öncesinde halkımızın rahat alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini sıklaştırdı. Sigara denetim ekibi, Sağlık ve Emniyet İl Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan ekiplerle günün her saatinde denetleme yapmakta olup ayrıca sigara şikayet hattına gelen bildirimleri de değerlendirmektedir. 2017 yılını yoğun bir mesai ile tamamlayan ekiplerimiz şehirde adeta huzuru tesis etti."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.