pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Yollar Ve Kaldırımlar Yenileniyor

14.08.2018 - 18:08, Güncelleme: 14.08.2018 - 18:08
 

Kırşehir'de Yollar Ve Kaldırımlar Yenileniyor

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, altyapısı tamamlanan caddelerde başlatılan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının devam...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, altyapısı tamamlanan caddelerde başlatılan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kenti çağdaş ve modern bir hale getiren, estetik ve kent kimliğine uygun projeler kapsamında mahalle ile caddelerde eş zamanlı olarak üst seviye sıcak asfaltlama yaptıklarını belirtti.Kent genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları sıkı şekilde denetlediklerini ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:"Kervansaray Mahallesi ve Aşıkpaşa Mezarlığı bölgesi asfalt çalışmamız bitti ve modern bir görünüme kavuştu. Nasuhdede Mahallesi'nde içme suyu, kanalizasyon, doğalgaz gibi tüm altyapısını bitirdiğimiz tüm ara sokakları beton parke yaptık. Meytaş Evleri bölgelerinde ise son olarak ana yolları sıcak asfalt yapıp tüm eksiklerini tamamladık. Ekiplerimiz ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Asfalt ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması, stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi hizmetlerini de yapıyoruz. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, altyapısı tamamlanan caddelerde başlatılan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının devam...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, altyapısı tamamlanan caddelerde başlatılan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kenti çağdaş ve modern bir hale getiren, estetik ve kent kimliğine uygun projeler kapsamında mahalle ile caddelerde eş zamanlı olarak üst seviye sıcak asfaltlama yaptıklarını belirtti.

Kent genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları sıkı şekilde denetlediklerini ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kervansaray Mahallesi ve Aşıkpaşa Mezarlığı bölgesi asfalt çalışmamız bitti ve modern bir görünüme kavuştu. Nasuhdede Mahallesi'nde içme suyu, kanalizasyon, doğalgaz gibi tüm altyapısını bitirdiğimiz tüm ara sokakları beton parke yaptık. Meytaş Evleri bölgelerinde ise son olarak ana yolları sıcak asfalt yapıp tüm eksiklerini tamamladık. Ekiplerimiz ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Asfalt ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması, stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi hizmetlerini de yapıyoruz. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.