pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de "Yol Vermeme" Kavgası: 4 Yaralı

18.07.2018 - 13:23, Güncelleme: 18.07.2018 - 13:23
 

Kırşehir'de "Yol Vermeme" Kavgası: 4 Yaralı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "yol vermeme" tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kırşehir-Kırıkkale...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "yol vermeme" tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kırşehir-Kırıkkale Karayolu'nda, plakaları öğrenilemeyen otomobil sürücüsü M.O. ile aynı istikamette seyreden hafif ticari aracın sürücüsü Ş.Ç, yol vermeme nedeniyle tartıştı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu sürücüler ile araçlardaki A.Ç, İ.Ç. ve H.O. bıçakla birbirlerini yaraladı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iki grubu güçlükle ayırdı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini olay yerinde yaptıkları hafif yaralı M.O, H.O, A.Ç. ve İ.Ç'yi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "yol vermeme" tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kırşehir-Kırıkkale...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "yol vermeme" tartışması nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kırşehir-Kırıkkale Karayolu'nda, plakaları öğrenilemeyen otomobil sürücüsü M.O. ile aynı istikamette seyreden hafif ticari aracın sürücüsü Ş.Ç, yol vermeme nedeniyle tartıştı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu sürücüler ile araçlardaki A.Ç, İ.Ç. ve H.O. bıçakla birbirlerini yaraladı. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri iki grubu güçlükle ayırdı.

Sağlık ekipleri, ilk müdahalelerini olay yerinde yaptıkları hafif yaralı M.O, H.O, A.Ç. ve İ.Ç'yi Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.