pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Yanmış Erkek Cesedi Bulundu

16.11.2016 - 09:38, Güncelleme: 16.11.2016 - 09:38
 

Kırşehir'de Yanmış Erkek Cesedi Bulundu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde yanmış halde bir erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı İmançı köyündeki Sulukayak mevkisi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde yanmış halde bir erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı İmançı köyündeki Sulukayak mevkisi meralık alanında çıkan yangını söndürmeye çalışan vatandaşlar, yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı.Köy muhtarının ihbarının ardından meralık alana gelen jandarma asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri, cesedin 73 yaşındaki Kazım Demir'e ait olduğunu belirledi.Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde yanmış halde bir erkek cesedi bulundu.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı İmançı köyündeki Sulukayak mevkisi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde yanmış halde bir erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı İmançı köyündeki Sulukayak mevkisi meralık alanında çıkan yangını söndürmeye çalışan vatandaşlar, yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı.

Köy muhtarının ihbarının ardından meralık alana gelen jandarma asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri, cesedin 73 yaşındaki Kazım Demir'e ait olduğunu belirledi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.