pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

07.08.2018 - 17:03, Güncelleme: 07.08.2018 - 17:03
 

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 480 gram esrar ile 74 kök Hint keneviri ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 480 gram esrar ile 74 kök Hint keneviri ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yaptıkları yol uygulamasında durdurulan otomobilde sürücü B.D'nin hareketlerinden şüphelenerek inceleme yaptı.Otomobilde yapılan aramada satışa hazır 130 gram kubar esrar ele geçirdi.B.D'nin bahçeli evinde yapılan aramada ise araziye ekilmiş 74 kök Hint keneviri, evin odalarında kurumaya bırakılmış 350 gram kubar esrar ele geçirildi.Toplam 480 gram esrar ile 74 kök Hint keneviri imha edilmek üzere muhafaza altına alındı.Gözaltına alınan B.D ve ikamette kalan M.S. ifade işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 480 gram esrar ile 74 kök Hint keneviri ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 480 gram esrar ile 74 kök Hint keneviri ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yaptıkları yol uygulamasında durdurulan otomobilde sürücü B.D'nin hareketlerinden şüphelenerek inceleme yaptı.

Otomobilde yapılan aramada satışa hazır 130 gram kubar esrar ele geçirdi.

B.D'nin bahçeli evinde yapılan aramada ise araziye ekilmiş 74 kök Hint keneviri, evin odalarında kurumaya bırakılmış 350 gram kubar esrar ele geçirildi.

Toplam 480 gram esrar ile 74 kök Hint keneviri imha edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Gözaltına alınan B.D ve ikamette kalan M.S. ifade işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.