pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

20.05.2018 - 15:58, Güncelleme: 20.05.2018 - 15:58
 

Kırşehir'de Uyuşturucu Operasyonu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mucur ilçe girişinde yaptıkları yol uygulamasında Kayseri plakalı bir otomobili durdurarak arama yaptı.Aramada otomobilin farklı yerlerine yerleştirilmiş iki ayrı pakette 18 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu maddesi, otomobilin torpidosunda ruhsatsız tabanca, şarjör ve 15 tabanca fişeği ele geçirildi.Otomobilin sürücüsü Ş.K, gözaltına alındı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mucur ilçe girişinde yaptıkları yol uygulamasında Kayseri plakalı bir otomobili durdurarak arama yaptı.

Aramada otomobilin farklı yerlerine yerleştirilmiş iki ayrı pakette 18 gram sentetik kannabinoid uyuşturucu maddesi, otomobilin torpidosunda ruhsatsız tabanca, şarjör ve 15 tabanca fişeği ele geçirildi.

Otomobilin sürücüsü Ş.K, gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.