pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Toki Konutlarının Sahipleri Belirlendi

03.01.2019 - 14:58, Güncelleme: 03.01.2019 - 14:58
 

Kırşehir'de Toki Konutlarının Sahipleri Belirlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini bildirdi.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projenin sonuna gelindiğini belirterek, 1 ve 2. etap konutlarının daha önce hak sahiplerine teslim edildiğini hatırlattı.TOKİ ile yaptıkları işbirliği sonucunda yapılan konutların yüksek standartlarda olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Ara vermeden hızlı şekilde bölgede çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz 2009'da ki ilk projelerimizden bir tanesiydi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir'in üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde düzenlenmesi söz konusu. Burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmesi için hayata geçirdiğimiz proje kapsamında bölgede modern bir Aile Yaşam Merkezi yapıyoruz. 3. etap konutların sahipleri kura ile belirlendi."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini bildirdi.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projenin sonuna gelindiğini belirterek, 1 ve 2. etap konutlarının daha önce hak sahiplerine teslim edildiğini hatırlattı.

TOKİ ile yaptıkları işbirliği sonucunda yapılan konutların yüksek standartlarda olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Ara vermeden hızlı şekilde bölgede çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz 2009'da ki ilk projelerimizden bir tanesiydi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir'in üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde düzenlenmesi söz konusu. Burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmesi için hayata geçirdiğimiz proje kapsamında bölgede modern bir Aile Yaşam Merkezi yapıyoruz. 3. etap konutların sahipleri kura ile belirlendi."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.