pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Terör Operasyonu

13.07.2017 - 15:13, Güncelleme: 13.07.2017 - 15:13
 

Kırşehir'de Terör Operasyonu

Bir müteahhit ve 2 çalışanı, terör örgütü PKK'ya üye oldukları iddiasıyla gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla 3 kişi yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, kentte terör örgütü PKK adına faaliyette bulundukları ve örgüte destek sağladıkları iddia edilenlerin yakalanması için çalışma başlattı.Bir şantiye ve çeşitli adreslere operasyon düzenleyen ekipler, kent merkezinde bazı kamu ve özel kurumlardan taşeron iş alan müteahhit B.S. ile Diyarbakır'dan gelen çalışanları E.B. ve S.V'yi gözaltına aldı.Şantiye ve adreslerdeki aramalarda bazı doküman ve dijital materyallere el konuldu."Terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak" iddialarıyla gözaltına alınan zanlılar, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.
Bir müteahhit ve 2 çalışanı, terör örgütü PKK'ya üye oldukları iddiasıyla gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla 3 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, kentte terör örgütü PKK adına faaliyette bulundukları ve örgüte destek sağladıkları iddia edilenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bir şantiye ve çeşitli adreslere operasyon düzenleyen ekipler, kent merkezinde bazı kamu ve özel kurumlardan taşeron iş alan müteahhit B.S. ile Diyarbakır'dan gelen çalışanları E.B. ve S.V'yi gözaltına aldı.

Şantiye ve adreslerdeki aramalarda bazı doküman ve dijital materyallere el konuldu.

"Terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak" iddialarıyla gözaltına alınan zanlılar, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.