pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açılacak

Spor 03.08.2018 - 15:08, Güncelleme: 03.08.2018 - 15:08
 

Kırşehir'de Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentte Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenleyeceklerini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentte Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenleyeceklerini bildirdi.Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 19-21 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenecek fuarın hasat dönemine denk geleceğini aktardı.Çeşitli yarışmalar ve eğitim seminerleri de yapılacak fuarın önemini belirten Ekicioğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkililerince çiftçi, üretici ve girişimcileri bilgilendirici eğitimler verileceğini anlattı.Ekicioğlu, şunları kaydetti:"Alanında uzmanlarca, büyükbaş hayvan bakım ve besleme, arı işletmesi oluşturulması, buzağı ölümlerinin engellenmesi, alternatif ürün yetiştiriciliği, tarımsal devlet destekleri hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Yine fuarda Damızlık Sığır Üreticileri Birliği tarafından 'buzağı' ve Koyun ve Keçi Üreticileri Birliği tarafından ise 'koç' yarışmaları düzenlenecek. Fuarda, yarışmalara ve eğitim seminerlerine Kırşehir ve civar illerden 20 binin üzerinde üretici ve tarım profesyonellerinin katılmasını bekliyoruz."Ekicioğlu, fuara 100'ün üzerinde firmanın katılmasını beklediklerini vurgulayarak, "Kırşehir'i tarım ve hayvancılığın üssü haline getirecektir. Fuarımızı odamızın yanı sıra Kırşehir Valiliği, Belediyemiz, Ticaret Borsamız, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ziraat Odası ve üretici birlikleri desteklemektedir." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentte Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenleyeceklerini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kentte Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenleyeceklerini bildirdi.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 19-21 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenecek fuarın hasat dönemine denk geleceğini aktardı.

Çeşitli yarışmalar ve eğitim seminerleri de yapılacak fuarın önemini belirten Ekicioğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkililerince çiftçi, üretici ve girişimcileri bilgilendirici eğitimler verileceğini anlattı.

Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Alanında uzmanlarca, büyükbaş hayvan bakım ve besleme, arı işletmesi oluşturulması, buzağı ölümlerinin engellenmesi, alternatif ürün yetiştiriciliği, tarımsal devlet destekleri hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Yine fuarda Damızlık Sığır Üreticileri Birliği tarafından 'buzağı' ve Koyun ve Keçi Üreticileri Birliği tarafından ise 'koç' yarışmaları düzenlenecek. Fuarda, yarışmalara ve eğitim seminerlerine Kırşehir ve civar illerden 20 binin üzerinde üretici ve tarım profesyonellerinin katılmasını bekliyoruz."

Ekicioğlu, fuara 100'ün üzerinde firmanın katılmasını beklediklerini vurgulayarak, "Kırşehir'i tarım ve hayvancılığın üssü haline getirecektir. Fuarımızı odamızın yanı sıra Kırşehir Valiliği, Belediyemiz, Ticaret Borsamız, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ziraat Odası ve üretici birlikleri desteklemektedir." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.