pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Silahlı Saldırı

28.01.2017 - 17:08, Güncelleme: 28.01.2017 - 17:08
 

Kırşehir'de Silahlı Saldırı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir eve silahlı saldırı düzenlediği öne sürülen kişi yakalandı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir eve silahlı saldırı düzenlediği öne sürülen kişi yakalandı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Nasuhdede Mahallesinde E.Y'ye ait müstakil eve, silahla saldırdıktan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.Ekipler, Mahalledeki marketlerin ve bazı evlerin güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın M.A. (21) olduğunu tespit etti. Aynı Mahallede gözaltına alınan M.A'nın otomobilinde yapılan aramada bagaj kısmına saklanmış tüfek ve 6 fişek ele geçirildi."Meskun mahalde silah atma, izinsiz silah taşıma ve bulundurma, mala zarar verme" suçlarından gözaltına alınan M.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir eve silahlı saldırı düzenlediği öne sürülen kişi yakalandı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bir eve silahlı saldırı düzenlediği öne sürülen kişi yakalandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Nasuhdede Mahallesinde E.Y'ye ait müstakil eve, silahla saldırdıktan sonra kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, Mahalledeki marketlerin ve bazı evlerin güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganın M.A. (21) olduğunu tespit etti.

Aynı Mahallede gözaltına alınan M.A'nın otomobilinde yapılan aramada bagaj kısmına saklanmış tüfek ve 6 fişek ele geçirildi.

"Meskun mahalde silah atma, izinsiz silah taşıma ve bulundurma, mala zarar verme" suçlarından gözaltına alınan M.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.