pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

17.06.2019 - 17:23, Güncelleme: 17.06.2019 - 17:23
 

Kırşehir'de Silahlı Kavga: 1 Yaralı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.Kent merkezindeki eski sanayi bölgesinde karşılaşan ve aralarında husumet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.Kent merkezindeki eski sanayi bölgesinde karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen M.K. ile R.H. arasında tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K, yanında bulunan tabancayla R.H'ye ateş etti. Ayağına isabet eden kurşunla yaralanan R.H, olay yerine çağrılan ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Kavganın ardından kaçan M.K, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.Kent merkezindeki eski sanayi bölgesinde karşılaşan ve aralarında husumet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Kent merkezindeki eski sanayi bölgesinde karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen M.K. ile R.H. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K, yanında bulunan tabancayla R.H'ye ateş etti.

Ayağına isabet eden kurşunla yaralanan R.H, olay yerine çağrılan ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kavganın ardından kaçan M.K, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.