pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Sanayi Sitesinde Asfalt Çalışması

27.02.2019 - 13:43, Güncelleme: 27.02.2019 - 13:43
 

Kırşehir'de Sanayi Sitesinde Asfalt Çalışması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı çalışması tamamlanan Kılıçözü Sanayi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı çalışması tamamlanan Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde asfalt serimi yaptığını bildirdi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde tüm alt yapıyı yenilediklerini, keresteciler ve hurdacılar bölümünde asfalt çalışması yaptıklarını belirtti.Asfalt kalitesi yüksek bir yol yaptıklarını, ekiplerin hızla çalışarak kısa sürede işlemleri bitireceklerini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Çalışmalar koordineli ve etap etap yapılıyor. Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde asfalt bittiğinde kaldırım çalışmalarımız devam edecek. Bölgeyi çamurdan ve tozdan kurtarmış olacağız. Sanayi sitesi en fazla istihdam sağlayan esnaflarımızın olduğu bir bölge. Esnaflarımızın işlerini daha güzel bir şekilde yürütebilmesi ve buraya geliş gidişlerinde daha sağlıklı gerçekleşebilmesi için alt yapı çalışmasını bitirmemiz gerekiyordu. Önce alt yapısını bitirdik. Şimdi ise üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. Asfalt serim çalışmamız sanayi sitesi alanının tamamında etap etap devam edecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı çalışması tamamlanan Kılıçözü Sanayi...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı çalışması tamamlanan Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde asfalt serimi yaptığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde tüm alt yapıyı yenilediklerini, keresteciler ve hurdacılar bölümünde asfalt çalışması yaptıklarını belirtti.

Asfalt kalitesi yüksek bir yol yaptıklarını, ekiplerin hızla çalışarak kısa sürede işlemleri bitireceklerini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Çalışmalar koordineli ve etap etap yapılıyor. Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde asfalt bittiğinde kaldırım çalışmalarımız devam edecek. Bölgeyi çamurdan ve tozdan kurtarmış olacağız. Sanayi sitesi en fazla istihdam sağlayan esnaflarımızın olduğu bir bölge. Esnaflarımızın işlerini daha güzel bir şekilde yürütebilmesi ve buraya geliş gidişlerinde daha sağlıklı gerçekleşebilmesi için alt yapı çalışmasını bitirmemiz gerekiyordu. Önce alt yapısını bitirdik. Şimdi ise üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. Asfalt serim çalışmamız sanayi sitesi alanının tamamında etap etap devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.