pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Polisten Sahte Para Uyarısı

19.08.2018 - 17:03, Güncelleme: 19.08.2018 - 17:03
 

Kırşehir'de Polisten Sahte Para Uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de polis, Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarında satıcıları sahte para kullanımına karşı uyardı. İl Emniyet Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de polis, Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarında satıcıları sahte para kullanımına karşı uyardı. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir Ticaret Borsası bünyesindeki canlı hayvan pazarında kurbanlık hayvan satışlarını yapan üretici ve satıcılar ile görüşerek onları bilgilendirdi.Sahte para konusunda uyarılarda bulunan polis ekipleri, gerçek banknot ile sahtesi arasındaki farkları afiş ve broşürlerle destekleyerek anlattı. "Alışverişlerinizde sahte paraya dikkat ediniz", "Kurbanlık satarken dolandırıcılara ve hırsızlara karşı dikkatli olun" yazılı afişleri, hayvan pazarının farklı noktalarına asan polis ekipleri, satıcılara broşür de dağıttı. Polis ekiplerinin yaptığı bilgilendirme çalışmalarına kurban satıcıları ve alıcılar yoğun ilgi gösterdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de polis, Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarında satıcıları sahte para kullanımına karşı uyardı. İl Emniyet Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de polis, Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarında satıcıları sahte para kullanımına karşı uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir Ticaret Borsası bünyesindeki canlı hayvan pazarında kurbanlık hayvan satışlarını yapan üretici ve satıcılar ile görüşerek onları bilgilendirdi.

Sahte para konusunda uyarılarda bulunan polis ekipleri, gerçek banknot ile sahtesi arasındaki farkları afiş ve broşürlerle destekleyerek anlattı.

"Alışverişlerinizde sahte paraya dikkat ediniz", "Kurbanlık satarken dolandırıcılara ve hırsızlara karşı dikkatli olun" yazılı afişleri, hayvan pazarının farklı noktalarına asan polis ekipleri, satıcılara broşür de dağıttı.

Polis ekiplerinin yaptığı bilgilendirme çalışmalarına kurban satıcıları ve alıcılar yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.