pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Piknik Tüpü Patladı: 1 Yaralı

10.01.2019 - 11:18, Güncelleme: 10.01.2019 - 11:18
 

Kırşehir'de Piknik Tüpü Patladı: 1 Yaralı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, piknik tüpünün patlaması sonucu bir kişi yaralandı.Cuma Mahallesi'nde yaşayan Menderes Önal, yeni aldığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, piknik tüpünün patlaması sonucu bir kişi yaralandı.Cuma Mahallesi'nde yaşayan Menderes Önal, yeni aldığı piknik tüpünün başlığını taktıktan sonra yakmak istedi. Önal'ın çakmağı ateşlediği sırada alev alan tüp patladı.Patlama sesi üzerine Önal'ın komşuları itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Yaralanan Önal, 112 Acil Servis ekiplerince Kaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaman Belediyesi itfaiye ekipleri, patlama sonrası çıkan yangını söndürdü.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, piknik tüpünün patlaması sonucu bir kişi yaralandı.Cuma Mahallesi'nde yaşayan Menderes Önal, yeni aldığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, piknik tüpünün patlaması sonucu bir kişi yaralandı.

Cuma Mahallesi'nde yaşayan Menderes Önal, yeni aldığı piknik tüpünün başlığını taktıktan sonra yakmak istedi. Önal'ın çakmağı ateşlediği sırada alev alan tüp patladı.

Patlama sesi üzerine Önal'ın komşuları itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Yaralanan Önal, 112 Acil Servis ekiplerince Kaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaman Belediyesi itfaiye ekipleri, patlama sonrası çıkan yangını söndürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.