pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de "Oyuncak Kardeşliği" Projesi

16.12.2018 - 12:38, Güncelleme: 16.12.2018 - 12:38
 

Kırşehir'de "Oyuncak Kardeşliği" Projesi

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Gençlik Merkezi ve Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu "Oyuncak Kardeşliği" projesini başlattı.Mucur Gençlik Merkezi'nden...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Gençlik Merkezi ve Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu "Oyuncak Kardeşliği" projesini başlattı.Mucur Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, oyuncak ve eğitici materyallerin, daha az erişim imkanı olan çocuklara ulaştırılması amacıyla proje hazırlandı.Proje kapsamında kent merkezi ile Mucur ilçesinde 12-29 yaş arası üniversite öğrencileri ve gönüllü gençler tarafından afiş ve el broşürleri dağıtılarak oyuncak toplanmaya başlandığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Hazırlanan afişler, ilçenin ve ilimizin belli başlı önde gelen özel ve genel işletmelere dağıtıldı. Projeyle minik yüreklerin paylaşma duygularını geliştirerek güçlü ve duyarlı bir nesil yetiştirmek ve minik yüreklerde iz bırakmak istiyoruz. Bu projeyle bizim gibi düşünüp bizim gibi bir şeyler yapmak isteyenlere örnek teşkil edeceğimiz düşüncesindeyiz. Projeye destek vererek, oyuncak bırakmak isteyenler Bozdağ Sokak'taki Mucur Gençlik Merkezi'ne istedikleri zaman bırakabilirler."
KIRŞEHİR (AA) - Mucur Gençlik Merkezi ve Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu "Oyuncak Kardeşliği" projesini başlattı.Mucur Gençlik Merkezi'nden...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Gençlik Merkezi ve Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu "Oyuncak Kardeşliği" projesini başlattı.

Mucur Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, oyuncak ve eğitici materyallerin, daha az erişim imkanı olan çocuklara ulaştırılması amacıyla proje hazırlandı.

Proje kapsamında kent merkezi ile Mucur ilçesinde 12-29 yaş arası üniversite öğrencileri ve gönüllü gençler tarafından afiş ve el broşürleri dağıtılarak oyuncak toplanmaya başlandığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hazırlanan afişler, ilçenin ve ilimizin belli başlı önde gelen özel ve genel işletmelere dağıtıldı. Projeyle minik yüreklerin paylaşma duygularını geliştirerek güçlü ve duyarlı bir nesil yetiştirmek ve minik yüreklerde iz bırakmak istiyoruz. Bu projeyle bizim gibi düşünüp bizim gibi bir şeyler yapmak isteyenlere örnek teşkil edeceğimiz düşüncesindeyiz. Projeye destek vererek, oyuncak bırakmak isteyenler Bozdağ Sokak'taki Mucur Gençlik Merkezi'ne istedikleri zaman bırakabilirler."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.