pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Okutman İle Avukat "Bylock"tan Tutuklandı

09.03.2017 - 16:33, Güncelleme: 09.03.2017 - 16:33
 

Kırşehir'de Okutman İle Avukat "Bylock"tan Tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, bir avukat ile üniversitede...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, bir avukat ile üniversitede görevli okutman tutuklandı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan, Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) okutman olarak görev yapan M.E.E ile Kırşehir Barosu avukatlarından H.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.FETÖ'ye finans desteği sağladıkları ve örgütün gizli yazışma programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen M.E.E.ve H.T, mahkemece tutuklandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, bir avukat ile üniversitede...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, bir avukat ile üniversitede görevli okutman tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan, Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) okutman olarak görev yapan M.E.E ile Kırşehir Barosu avukatlarından H.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

FETÖ'ye finans desteği sağladıkları ve örgütün gizli yazışma programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen M.E.E.ve H.T, mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.